Item is aan je winkelmandje toegevoegd.

Uncut Gems - Original Motion Picture Soundtrack
Daniel Lopatin
Catalogue Number
Release Date
13 december 2019

A1. The Ballad Of Howie Bling
A2. Pure Elation
A3. Followed
A4. The Bet Hits
B1. High Life
B2. No Vacation
B3. School Play
B4. Fuck You Howard
B5. Smoothie
C1. Back To Roslyn
C2. The Fountain
C3. Powerade
C4. Windows
C5. Buzz Me Out
D1. The Blade
D2. Mohegan Suite
D3. Uncut Gems

Digitale afspeellijst

  1. 1 The Ballad Of Howie Bling 8:26 Kopen

    The Ballad Of Howie Bling

  2. 2 Pure Elation 1:01 Kopen

    Pure Elation

  3. 3 Followed 1:32 Kopen
  4. 4 The Bet Hits 2:51 Kopen

    The Bet Hits

  5. 5 High Life 1:00 Kopen
  6. 6 No Vacation 0:54 Kopen

    No Vacation

  7. 7 School Play 6:16 Kopen

    School Play

  8. 8 Fuck You Howard 2:42 Kopen

    Fuck You Howard

  9. 9 Smoothie 1:10 Kopen
  10. 10 Back To Roslyn 2:02 Kopen

    Back To Roslyn

Toon alle 17 nummers
--:-- --:--

This site uses cookies. For information, please read our cookies policy.

Cookies accepteren
Cookievoorkeuren bewerken